Promovec elsystem
Dansk innovation och design

Vad är Promovec?

Dansk producent av elsystem

Promovec är ett danskt elcykelsystem som från grundandet 2001 har varit med i toppen och utvecklat elcyklar internationellt. Ett av Promovecs kärnområden är deras utvecklingsavdelning som kontinuerligt arbetar med att optimera nuvarande lösningar, samt hitta nya vägar till att vidareutveckla den moderna elcykeln till ett attraktivt alternativ till bilen eller kollektivtrafiken. Promovec har ett svenskt servicecenter vilket säkrar att du alltid kan få råd och vägledning via återförsäljare som har tillgång till den nödvändiga kompetensen att utföra service på Promovecs produkter. Det skandinaviska klimatet ställer höga krav på elcykelns robusthet och driftsäkerhet och därför genomför Promovecs testavdelning löpande tester på bl.a. komponenterna i det elektriska systemet. Detta hjälper till att säkerställa att Promovecs produkter alltid är uppdaterade och av högsta kvalitet.

Läs mer om Promovec

Fördelar med Promovec

Fakta om Promovec

  • Producerade och designade i Danmark
  • Över än 20 års erfarenhet
  • Har mottagit åtskilliga priser och är internationellt erkänt
  • Arbetar ständigt för att sätta nya standarder för den moderna elcykelns utseende och funktion
  • Hållbarhetsprofilerade

 

Unika egenskaper för Promovec

  • 3 års kapacitetsgaranti på batteri
  • Svenskt servicecenter
  • Stort urval av utrustningsnivåer
  • Användarvänliga och moderna elsystem
  • Alla komponenter är utvecklade för nordiskt klimat och helårsbruk.

Batterier produceras i Danmark

Fokus på hållbarhet

Promovec har egen batteriproduktion i Danmark för att främja hållbarhet och lyfta service- och kvalitetsnivån för de många elcyklister som cyklar på de nordiska gatorna. I videon kan du se mer om Promovecs banbrytande tilltag och en del av hantverket i fabriken.

Hållbarhet hos Promovec

Elcyklar bidrar i hög grad till den gröna omställningen och våra tillverkare gör även dagligen en insats för att göra produktionen ännu mer miljövänlig.

Våra elcyklar är utrustade med ett elsystem från danska Promovec. Våra samarbetspartners är stolta över att bidra till en klimatvänlig framtid, där vår transportform blir allt grönare utan att vi kompromissar med körglädje och komfort.
Nedan kan du läsa mer om vad Promovec gör med initiativ i kampen för en grönare framtid:

Promovec arbetar varje dag för att bidra till en hållbar omställning. En av de mest avgörande aspekterna av Promovecs ansträngningar är deras lokala batteriproduktion, som de åtar sig i samarbete med Viridus Manufacturing. År 2022 flyttade Viridus Manufacturing in i en helt ny fabrik, byggd enligt hållbara DGNB-standarder. Denna fabrik är CO2-neutral och fylld med hållbara funktioner såsom system för återvinning av avloppsvatten, trädgårdar med biologisk mångfald, CO2-neutral värmepump, återvinningsbart byggmaterial, avfallssortering och solpaneler.

Läs mycket mer om Promovecs bidrag till en mer hållbar framtid, som även inkluderar hälsa, välmående och mycket mer, här.

Med Raleigh får du

5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor