Elcyklar
Klassiska elcyklar med fokus på körglädje och komfort

Våra elcyklar är byggda för att ge dig maximal körglädje – även uppför backar. Vi har ökat komforten, bevarat den tidlösa och klassiska designen och monterat en elmotor för att öka din körglädje. Flera av våra modeller är designade med lågt insteg, vilket gör det enkelt och smidigt att sätta sig på cykeln. Detta kan vara en stor fördel för både män och kvinnor. Våra Raleigh elcyklar gör inte bara din resa enklare, utan också roligare.

Tidlösa och snygga elcyklar

Se alla Elcyklar

Cykelmodeller

Darlington E

En komplett elcykel för 14.995,-

Raleigh Darlington E är en fullblodig stads-elcykel som ger maximal komfort och körglädje på gatorna. Perfekt för daglig pendling till universitetet eller jobbet. Med en Darlington E kommer du enkelt att ta dig igenom dagens sysslor.

Se Darlington E

Sussex E1

Nyutvecklad elcykel med framhjulsmotor

Raleigh Sussex E1 är designad för att ge maximal körglädje och är skapad för dig som letar efter en elcykel som ger maximal assistans. Sussex E1 höjer komforten med noggrant utvald kvalitetsutrustning och med sin elmotor görs cykelturen enklare under alla förhållanden, oavsett om det är på planmark eller i branta backar. Nya Sussex E1 kommer att släppas under 2022.

Se nya Sussex E1

Sussex E2

Nyutvecklad elcykel med mittmotor

Raleigh Sussex E2 är en välutrustad elcykel med överlägsen komfort och ett kraftfullt elsystem, som är skapad för dig som älskar en naturlig cykelupplevelse, men söker den extra assistans som en elmotor ger. Sussex E2 har en klassisk och praktisk design, där detaljerna i Sussex E2 är för dig som drömmer om den perfekta vardagscykeln. Nya Sussex E2 kommer att släppas under 2022.

Se nya Sussex E2

Med Raleigh får du

5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor